Україна закликає ЮНІСЕФ запобігти катуванню дітей на окупованому Донбасі, - Порошенко

Україна закликає ЮНІСЕФ запобігти катуванню дітей на окупованому Донбасі, - Порошенко

Нещодавно на окупованих територіях Донбасу проросійські незаконні збройні формування взяли у заручники дітей.

Президент Петро Порошенко закликав ЮНІСЕФ втрутитися і запобігти катуванню дітей на окупованих територіях Донбасу. Про це повыдомила прес-служба президента України.

Під час виступу на засіданні Генеральної асамблеї ООН Глава Української держави навів приклад, коли терористи на окупованих територіях на Сході України взяли у заручники підлітків.

«Ми були шоковані дізнатися, що нещодавно на окупованих територіях Донбасу проросійські незаконні збройні формування взяли у заручники дітей. Вони продемонстрували відео допиту підлітків, яким висувають абсурдні звинувачення у підготовці та здійсненні диверсій. Ця ситуація є абсолютно неприпустимою у 21-му сторіччі. Ми закликаємо ЮНІСЕФ втрутитися та запобігти катуванню цих дітей», - заявив Порошенко.

Президент також зазначив, що агресія проти України триває вже третій рік і продовжує нести біль та страждання громадянам України.

«Загинуло 2430 осіб. Значна частина – цього року. Загальна кількість жертв цієї нав’язаної нам війни у серці Європи сягнула цифри 10 тисяч – 2,5 тис. військових та 7,5 тис. мирних мешканців. У полоні бойовиків на Донбасі, а також на території Росії продовжують незаконно утримуватися сотні заручників», - сказав Петро Порошенко та закликав світове співтовариство вплинути на країну-агресора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: