Українці заборгували за «комуналку» понад 15 млрд гривень – Держстатистики

Українці заборгували за «комуналку» понад 15 млрд гривень – Держстатистики
Комунальні платежі

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт/год), на одного власника особового рахунку у вересні 2016р. становили 526,3 грн

В Україні заборгованість з виплати за житлово-комунальні послуги, включаючи електроенергію, на кінець вересня становлять понад 15 млрд грн. Про це повілдомляється на офіційному сайті Державної служби статистики.

За інформацією Держстатистики, зокрема, на кінець вересня 2016 р. заборгованість населення зі сплати за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 4,8 млрд грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 2,5 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 1,9 млрд грн, за газопостачання – 2,4 млрд грн, за вивезення побутових відходів – 0,4 млрд грн, за електроенергію – 3,1 млрд грн.

У відомстві уточнили, що середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт/год), на одного власника особового рахунку у вересні 2016р. становили 526,3 грн.

У той же час, українці у вересні сплатили за житлово-комунальні послуги 3,1 млрд грн (74,1% нарахованих за цей період сум), за електроенергію – 1,6 млрд грн (99,6% нарахованих за цей період сум).

Читайте також матеріал Главкому: Кияни проти Ахметова. Натовпи споживачів атакують сервісні центри «Київенерго»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: