Українка стала сенатором штату Індіана у США

Українка стала сенатором штату Індіана у США
Вікторія Спартц 

Вікторія Спартц переїхала до США 17 років тому

Американку українського походження Вікторію Спартц обрали новим сенатором штату Індіана у США.

Про це повідомляє Wthr.

«Американку українського походження Вікторію Спартц обрано до сенату штату Індіана», - йдеться в повідомленні. Вікторія замінить на посаді 72-річного сенатора Люка Кенлі, який іде на пенсію.

Спартц перемогла шістьох інших кандидатів, включно із Деном Шмідтом, який раніше працював з колишнім губернатором Майком Пенсом, а також Меґан Уайлз, президента Ради міста Ноблсвіль, чию кандидатуру підтримав колишній сенатор Кенлі.

«Я впевнений, що обраний сенатор Вікторія Спартц швидко ввійде в курс справ і стане цінною частиною Сенату штату», - зазначила голова Республіканської партії штату Індіана Кайл Гупфер. Сенатор Кенлі побажав Спартц успіху на посаді.

Вікторія переїхала до США 17 років тому. Вона отримала диплом магістра з професійної бухгалтерії Університету Індіани і тепер там викладає, але планує піти з посади, щоб уникнути конфлікту інтересів. 

Вона працювала у бізнесі та державних установах, включно з посадою головного посадовця з фінансів Служби прокурора Індіани. Спартц є також головою Республіканської партії округу Гамільтон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: