Українська прокуратура отримала доступ до телефонних дзвінків радника Путіна

Українська прокуратура отримала доступ до телефонних дзвінків радника Путіна

8 серпня 2016 року Глазьєву було повідомлено про підозру

Прокуратура отримала доступ до телефонних дзвінків Сергія Глазьєва, радника президента Російської Федерації Володимира Путіна
Про це стало відомо з ухвали Печерського суду від 12 жовтня 2016 року, яку розміщено у Єдиному реєстрі судових рішень.
Відповідно до судових документів, Головна військова прокуратура просила суд надати відомості про телефонні дзвінки Сергія Глазьєва за період з 1 січня 2014 року по жовтень 2016 року.

Приводом для такого клопотання стало кримінальне розслідування дій представників влади Російської Федерації з метою зміни меж території та державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків, організації ведення агресивної війни проти України та публічних закликів до агресивної війни.

8 серпня 2016 року Глазьєву було повідомлено про підозру.

Оскільки «до скоєння кримінальних правопорушень радник президента Путіна залучав інших осіб, для їхньої ідентифікації прокуратура і просила суд про надання доступу до телефонних дзвінків росіянина.
Суд дозволив прокуратурі отримати відомості про з'єднання цього абонента з власниками кількох номерів мобільних операторів (деталізації переговорів, СМС- повідомлень та використання мобільного інтернету за період з 1 січня 2014 року по 12 жовтня 2016 року, із зазначенням вхідних та вихідних з'єднань і номерів телефонів абонентів).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: