Українська розвідка підтвердила, що у росіян в Криму є ядерна зброя

Українська розвідка підтвердила, що у росіян в Криму є ядерна зброя
dt.ua

Російські військові регулярно відпрацьовують доставку ядерної зброї на півострів

На сьогодні на окупованому півострові Крим є носії ядерної тактичної зброї - це авіація та кораблі. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький на прес-брифінгу.

Він також додав: "Під час навчань відбувається відпрацювання питання доставки ядерних боєприпасів в Крим". За його словами, останні такі навчання проводилися у квітні.

Як повідомлялось, з 25 травня до 8 червня під Феодосією пройде Всеросійський етап конкурсу льотної виучки «Авіадартс-2016». Українська розвідка зазначила, що мета цих навчань -  тестування можливостей кримських аеропортів та залякування сусідів.

Одне з центральних подій «Авіадартс» - масштабна демонстрація можливостей новітньої авіатехніки - шоу «Авіамікс» пройде на полігоні Чауда, розташованого на південному краю Керченського півострова. Окупанти оснастили полігон морськими мішенями і - очевидний наслідокоперації в Сирії  - довгими вузькими цілями, які імітують нафтопереробнікомплекси і колони автомобілів ворога на марші.

Головнокомандувач Повітряно-космічними силами країни-агресора генерал-полковник Віктор Бондарєв високо оцінив якість українського випробувального полігону Чауда.

Нагадаємо, російський бомбардувальник Су-24М та 2 вертольоти Мі-8АМТШ «Термінатор» були перебазовані на територію окупованого Криму для участі у Всеросійському етапі конкурсу льотної виучки «Авіадартс-2016».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: