Українські прикордонники затримали нелегалів з Молдови та Індії

Українські прикордонники затримали нелегалів з Молдови та Індії
Затримані нелегальні мігранти

Відносно всіх п’яти порушників складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності

Українські прикордонники затримали п’ятьох нелегальних мігрантів з Індії та Молдови, які намагаються потрапити в Польщу, Угорщину та Україну.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«На кордоні з Польщею, Угорщиною і Молдовою співробітники прикордонного відомства затримали нелегальних мігрантів - трьох індусів і двох молдаван», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, прикордонники Мостиського та Чопського загонів відділів «Шегині» та «Тиса» затримали трьох громадян Індії, які мали намір незаконно потрапити на територію Польщі та Угорщини. Ці особи мали при собі закордонні паспорти.

У даний момент порушники перебувають у пунктах тимчасового тримання прикордонних підрозділів, тривають перевірочні заходи.

Також на Буковині поблизу населеного пункту «Сокиряни» прикордонники Чернівецького загону у ході патрулювання зупинили двох громадян Молдови, які перетнули державний кодон у незаконний спосіб. Іноземці прямували до України.

Відносно всіх п’ять порушників складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону». Справи скеровані до суду.

Нагадаємо, литовські прикордонники не дали злочинцям вивезти українських громадян до Великобританії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: