Український комікс викликав істеричну реакцію у пропагандистів Росії

Український комікс викликав істеричну реакцію у пропагандистів Росії

Український комікс «Воля» морально вбив російських пропагандистів

Під час пропагандистського шоу на одному з прокремлівських телеканалів з піною біля рота розкритикували український стімпанк-комікс «Воля. The Will».

Відео з найепічнішими моментами ефіру опублікував позафракційний нардеп Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook.

«Хлопцям, що намалювали комікс респект! Дивакам на букву М, з рашистського теле-аналу, можу побажати лише одужання. Хоча це не лікується. Дивитися та сміятися з 2 хвилини та 55 секунди. Вони – реально хворі, істеричні та не розумні», – підкреслив політик.

Так, на кадрах посіпаки Путіна, зокрема, назвали український комікс уособленням «грубої підлої націоналістичної української пропаганди».

«Кривавий абсолютно мультфільм – суть і відображення нинішньої держави, яка називається Україна», – наголосив один із кремлівських пропагандистів.

Щоправда, один із гостей студії з проукраїнською позицією, якому все ж надали слово, зауважив, що в Росії немає таких коміксів, але є такі пропагандистські шоу, що заміняють всі комікси разом узяті. Опісля чоловіка звинуватили у тому, що він – рупор української пропаганди.

Довідка: «Воля. The Will» – це серія українських фантастичних графічних романів у жанрі альтернативної історії, події в яких розгортаються на тлі розквіту української держави 1918 року. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо став героєм коміксів Marvel.

Уточнюється, що зображення Трюдо в боксерських рукавичках і майці з кленовим листом буде поміщено на альтернативну обкладинку випуску коміксу «Громадянська війна 2. Вибираючи сторону».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: