Український посол: В Канаді відсутні сентименти до Путіна, до імперської Росії, яку будує Кремль

Український посол: В Канаді відсутні сентименти до Путіна, до імперської Росії, яку будує Кремль

Шевченко про канадців: Україна тут на слуху

Надзвичайний і Повноважний Посол України у Канаді Андрій Шевченко вдячний канадцям за допомогу у боротьбі з російською агресією та анексією Криму і зазначає, що Канада у силу своєї поваги до законів ніколи не погодиться на агресивні дії Москви по відношенню до України. Про це він розказав в інтерв’ю «Главкому».

«Україна тут (в Канаді, – ред.) на слуху. Звичайно, нам завжди хочеться більшого. Але треба віддати належне Канаді. Це країна, яка дуже допомагає нам, переймається нашою бідою. В Канаді відсутні сентименти до Путіна, до тієї імперської Росії, яку будує Кремль. Це дуже відрізняє Канаду від багатьох, наприклад, європейських, держав, де нам доводиться ламати великий спротив. Канада допомагає Україні не лише тому, що тут є українська громада, яка до цього закликає. Канадці нас підтримують, бо знають, що так правильно. Це країна з величезною повагою до людської гідності і законів. Тому сам факт російської агресії, анексії Криму для них є абсолютно неприйнятним. Це речі з іншого світу, речі, які ламають їхній всесвіт. Це робить Канаду нашим великим союзником і партнером. Вони щиро за нас вболівають і підтримують нас у боротьбі за свободу і незалежність», - сказав дипломат.

Раніше Шевченко заявив, що російська пропаганда у Канаді працює, але через невдячний ґрунт для неї московському послу доводиться чути багато неприємних речей про Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: