«Укравтодор» просить водіїв надсилати фото засипаних снігом доріг

«Укравтодор» просить водіїв надсилати фото засипаних снігом доріг

«Укравтодор» хоче створити постійно оновлюваний альбом із фото-звітів, щоб інші водії могли зайти та перевірити стан проїзду

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») через сильні снігопади на більшій частині території України закликало водіїв надсилати фото зі станом проїзду на дорогах загального користування. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

«Шановні водії, у зв’язку з суттєвим погіршенням погодних умов у більшості областей України, просимо надсилати вас фото стану проїзду на дорогах загального користування з чіткими координатами на нашу електронну адресу», – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в «Укравтодорі», таким чином хочуть створити постійно оновлюваний альбом із фото-звітів, щоб інші водії могли зайти та перевірити стан проїзду перед тим, як вирушати в дорогу.

Нагадаємо, «Київавтодор» кинув на боротьбу зі снігопадом 260 одиниць техніки та 37 бригад дорожників. У компанії обіцяють, що за потреби виведуть на вулиці ще більше техніки й триматимуть ситуацію зі снігопадом на контролі.

14 листопада вночі в північних та центральних областях буде сильний сніг. По всій країні, крім південних та східних областей місцями - хуртовини; місцями пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах більшості областей України – ожеледиця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: