«Укртелеком» з 1 жовтня підняв ціни на зв'язок

«Укртелеком» з 1 жовтня підняв ціни на зв'язок

Контрольний пакет акцій компанії «Укртелеком» належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ)

Компанія «Укртелеком» з 1 жовтня ввела в дію нові тарифи на фіксований телефонний зв'язок.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, змінилася вартість пакетних хвилин, в які включені дзвінки по межгороду, на SIP-телефонію і мобільні телефони. Так, для тарифних планів Домашній базовий, Домашній мінімальний і Загальний базовий плата підвищиться на 5,5 грн (з ПДВ), для користувачів Домашнього Безлімітного — на 9 грн (з ПДВ).

Відзначимо, що вартість тарифних планів, що включають тільки абонплату і відповідних граничних тарифів, встановленим Нацкомісією з питань регулювання зв'язку та інформації, не зміниться.

«Укртелеком» з 1 січня 2017 року підвищив вартість тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв'язку для юридичних осіб на 18,5%-22,9%. «Укртелеком» у першому півріччі 2017 року збільшив чистий прибуток у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року у два рази - до 355,3 мільйона гривень.

«Укртелеком» - найбільший оператор фіксованого зв'язку України. Компанія надає послуги зв'язку майже 8 мільйонів абонентів фіксованої телефонії та послуги швидкісного інтернету понад 1,6 мільйона клієнтів.

Контрольний пакет акцій компанії належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: