Улюкаєва привезли в суд. Російський міністр не визнає, що отримував хабар

Улюкаєва привезли в суд. Російський міністр не визнає, що отримував хабар

Слідство клопоче про обрання Олексію Улюкаєву запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту

Міністра економіки Росії Олексія Улюкаєва, звинуваченого у хабарництві, доставили в Басманний суд Москви. Слідство просить для нього домашній арешт. Про це повідомила в. о. керівника управління взаємодії зі ЗМІ Слідчого комітету РФ Світлана Петренко, пишуть ТАСС та РІА «Новини».

«Слідство клопоче про обрання Олексію Улюкаєву запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту», - повідомила вона.

У свою чергу джерело ТАСС повідомило, що міністр економічного розвитку РФ заперечує факт отримання хабара, а також будь-яких інших протиправних дій зі свого боку.

Тим часом прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав розпорядження про покладання тимчасового виконання обов'язків міністра економічного розвитку на Єліна Євгена Івановича.

Нагадаємо, Слідчий комітет Росії офіційно висунув звинувачення в одержанні хабара главі мінекономрозвитку РФ Олексію Улюкаєву.

Старший співробітник вашингтонської Атлантичної ради Андерс Аслунд назвав арешт міністра економічного розвитку РФ Олексія Улюкаєва одіозним поворотом, який можна порівняти з убивством Нємцова.

Як відомо, співробітники ФСБ затримали Улюкаєва в ніч на вівторок, 15 листопада, «на гарячому» – під час отримання хабара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: