Унаслідок артобстрілу Мар'їнки поранено трьох дітей і жінку

Унаслідок артобстрілу Мар'їнки поранено трьох дітей і жінку
Унаслідок артобстрілу Мар'їнки поранено трьох дітей і жінку

Медики вже оглянули й надали медичну допомогу усім трьом дітям

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив про те, що внаслідок мінного обстрілу було поранено трьох дітей і жінку в Мар'їнці.

Про це Жебрівсьий написав у Facebook.

«У Мар'їнці 56-річна жінка отримала осколкове поранення стегна. Міна або снаряд (вранці фахівці розберуться - що саме) прилетіла і вибухнула в неї на подвір'ї - на вулиці Героїв Чорнобиля (колишня Орджонікідзе). На місце події виїхали бригади ДСНС і швидкої допомоги. Жінку доставили в Курахівську лікарню, де вже надали допомогу. Лікарі кажуть, що стан стабільний», - повідомив він..

Пізніше Жебрівський оприлюднив нову інформацію.

«З Мар’їнки, на жаль, продовжують надходити сумні повідомлення: на вулиці Молодіжній поранено троє дітей – 19-річна Аня, 14-річний Іванко й 3-річна Тамара. Міна впала на подвір’ї, де на той час перебували діти.  Вони отримали уламкові поранення. На щастя, неважкі, їхньому життю ніщо не загрожує. Найбільше зачепило меншу – Тамару, її поранило у живіт», - уточнив голова Донецької військово-цивільної адміністрації.

Наразі у лікарні в Курахово, куди доправили дітей, перебуває Володимир Мороз, голова Мар’їнської адміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації. За його словами, щойно найменшу дівчинку вивели з операційної, лікарі кажуть, уламок не зачепив внутрішніх органів. 

«Медики вже оглянули й надали медичну допомогу усім трьом дітям - дрібні уламки з м’яких тканин дістали. Але кажуть, їм потрібне буде серйозне медикаментозне лікування. Дав вказівку забезпечити дітей усім необхідним», - зазначив Жебрівський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: