Уряд міняє список об’єктів для приватизації

Уряд міняє список об’єктів для приватизації

До приватизаційного списку увійшли, зокрема, «Турбоатом», «Електроважмаш», «Державна продовольчо-зернова корпорація України»

Урядовий комітет з питань економічної, фінансової та правової політики підтримав внесення змін до постанови Кабміну, які стосуються зміни переліку об’єктів, що плануються до приватизації в 2016-2017 рр. Про це повідомила перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Юлія Ковалів на своїй сторінці в Facebook.
«Щойно Урядовий комітет Степана Кубіва (економічна, фінансова та правова політика) підтримав внесення змін до Постанови КМУ №271, які стосуються зміни переліку об’єктів, які плануються до приватизації в 2016-2017 рр.», - написала вона.
Ковалів зазначила, що в попередній редакції постанови було 306 компаній для приватизації. «102 компанії належить виключити, як такі що вже були приватизовані, знаходяться в процесі ліквідації або знаходяться у зоні проведення АТО. Приватизувати їх немає можливості», - повідомила вона.
«Натомість ми включаємо в перелік додаткових 126 компаній. Серед найбільших компаній, які урядовий комітет додатково схвалив до приватизації в 2016-2017 рр: ПАТ «Турбоатом», «Електроважмаш», «Об'єднана гірничо-хімічна компанія», ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», державна частка ТОВ Запорізький титано-магнієвий комбінат», - заявила Ковалів.
Всього компаній, які очікуватимуть приватизації в 2016-2017 роках, буде 330.
Рішення урядового комітету має схвалити Кабмін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: