Уряд сьогодні затвердить кількість призовників до Нацгвардії

Уряд сьогодні затвердить кількість призовників до Нацгвардії
В Україні розпочався позачерговий призов у Нацгвардію

Кабмін також хоче анулювати угоду з Росією про взаємодію під час експорту військових товарів

Кабінет міністрів України має намір 9 серпня затвердити чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу в Національній гвардії та обсяг видатків для проведення призову у серпні. Також у Кабміні  збираються розірвати угоду з Російською Федерацією про співпрацю та взаємодію при експорті товарів військового призначення. Про це йдеться в порядку денному засідання, яке розпочнеться об 11:00.

«Кабінет міністрів України на засіданні 9 серпня має намір припинити дію угоди з Росією про порядок взаємодії при здійсненні експорту товарів військового призначення до третіх країн та затвердити порядок та обсяги ввезення на митну територію України товарів суб'єктами літакобудування із звільненням від сплати ввізного мита та податку на додану вартість», - йдеться в документі.

Дані питання на засіданні представить перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Крім того, планується затвердити угоду з НАТО з підтримки та постачання, партнерство у спільному управлінні предметами постачання, а також угоди із Сенегалом про військово-технічне співробітництво.

Раніше також повідомлялося про те, що на найближчому засіданні уряду може бути розглянуто нову постанову, яка, серед іншого, полегшить перевезення особистих речей через адміністративний кордон з окупованим Кримом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: