Уряд виділив 450 млн гривень на проведення «Євробачення-2017»

Уряд виділив 450 млн гривень на проведення «Євробачення-2017»

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду

Кабінет Міністрів виділив Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення 450 млн грн на проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» в 2017 році.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в понеділок.

«Виділити Держкомтелерадіо з резервного фонду державного бюджету в сумі 450 млн грн на умовах повернення для фінансування заходів підготовки проведення у 2017 році в Україні конкурсу «Євробачення», - сказав перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на засіданні уряду.

Як повідомлялося, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що прийнято рішення забезпечити фінансові гарантії для підготовки і проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» в Україні. «Ми дали Європейському мовному союзу гарантії в розмірі 15 млн євро, а також забезпечили Держкомтелерадіо необхідними засобами для здійснення заходів з підготовки і проведення Євробачення», - зазначив він 27 липня.
Нагадаємо, українська співачка Джамала з піснею «1944» перемогла у фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2016», який проходив у Стокгольмі. За правилами конкурсу, наступне "Євробачення" має пройти на батьківщині переможця, тобто в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: