Усі незалежні директори «Нафтогазу» подали у відставку через дії уряду

Усі незалежні директори «Нафтогазу» подали у відставку через дії уряду

Рівень політичного втручання у роботу «Нафтогазу» з боку уряду продовжує зростати

Сьогодні, 19 вересня, останні незалежні члени наглядової ради НАК «Нафтогаз України» повідомили компанію про свій намір піти у відставку. Своє рішення Пол Ворвік та Маркус Річардс пов’язують зі згортанням реформ з боку уряду, повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

В своєму листі вони зазначають, що у квітні 2017 року вони вже висловлювали представникам Кабінету міністрів свою чітку позицію щодо невиконання урядом Плану реформування корпоративного управління «Нафтогазу».

«Незважаючи на запевнення, які були надані членам наглядової ради представниками вищого політичного керівництва України, протягом останніх п’яти місяців не сталось жодних суттєвих зрушень вперед. Жодна з дій, які знаходяться під контролем уряду, не була виконана. Навпаки, рівень політичного втручання у роботу «Нафтогазу» продовжує зростати і став, на жаль, очевидною нормою», - йдеться у листі.

20 вересня об 11:00 відбудеться брифінг керівництва групи «Нафтогаз» щодо рішення незалежних директорів покинути наглядову раду компанії. 

Нагадаємо, 5 вересня член наглядової ради НАК «Нафтогаз України», незалежний директор Чарльз Проктор повідомив про своє рішення піти з посади 30 вересня 2017 року. За останні півроку це вже другий член наглядової ради, який подав у відставку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: