В Афганістані стався напад на мечеть: понад 20 загиблих

В Афганістані стався напад на мечеть: понад 20 загиблих
Афганські силовики

Очевидці заявляють, що нападники кидали гранати

Міністерство охорони здоров'я Афганістану заявило про більш ніж 20 жертв нападу на мечеть в Кабулі, повідомляє 112.ua.

«Міністерство охорони здоров'я повідомило, що понад 20 людей було вбито і понад 35 осіб отримали поранення в результаті нападу на мечеть», - йдеться в повідомленні афганських ЗМІ.

За словами чиновників, терорист-смертник вибухнув біля воріт шиїтської мечеті в столиці Афганістану. У той же час інші бойовики штурмували будівлю.

Відповідальність за напад поки не взяла жодна терористична організація. Очевидці заявляють, що нападники кидали гранати.

«Спочатку терорист-смертник відкрив вогонь і вбив двох охоронців біля входу в мечеть, а потім вони увійшли всередину. Деякі люди встигли вибігти з мечеті, в тому числі і жінки, але чотири нападники змогли увійти в мечеть», - заявив один з очевидців.

Нагадаємо, на початку серпня повідомлялося, що в Афганістані стався вибух у шиїтській мечеті, в результаті якого загинули не менше 20 осіб.

Так, два терористи атакували мечеть, коли там зібралися сотні вірян для молитви. Спершу бойовики застрелили охоронців, потім увірвалися всередину будівлі, відкрили вогонь по парафіянам і кинули кілька гранат, після чого підірвали себе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: