В Алмати невідомий із автомата відкрив стрілянину

В Алмати невідомий із автомата відкрив стрілянину

Стрілянина сталася біля відділку поліції, поранені двоє поліцейських

В Алмати (Казахстан) невідомий відкрив стрілянину біля Алмалінського райвідділку поліції. Свідки стверджують, що чоловік з криками «Аллах акбар» стріляв з автомата.
Як повідомляє Tengrinews.kz, двоє поліцейських отримали поранення при стрільбі. Один з поранених знаходиться на перетині вулиць Курмангази-Шаріпова.
«Люди чули, що в цьому районі була автоматна черга. Навколо поліцейські, почали оточувати це місце. У поліцейській машині є один співробітник правоохоронних органів, він поранений. Кажуть, що ще одного пораненого відвезли до цього», - повідомив кореспондент Tengrinews.kz з місця події.
Район Алмалінського РУВС оточений. За повідомленнями очевидців, в районі Нікольського ринку, де знаходиться районне управління поліції, чутна стрілянина. Також очевидці повідомили, що співробітників сусідніх будівель не випускають з офісів.
За словами співробітників прилеглих офісів, були чутні близько 10 пострілів.
Нагадаємо, 5 червня 2016 року в Актобе стався терористичний акт, внаслідок якого загинули десятки людей. У Казахстані було введено жовтий рівень терористичної небезпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: