В «армії» бойовиків «ДНР» некомплект досяг критичного рівня

В «армії» бойовиків «ДНР» некомплект досяг критичного рівня

Проводиться активна вербовка бажаючих проходити службу в «армії» бойовиків

У низці міст і селищ Донецької області, підконтрольних бойовикам «ДНР», проводяться «дні професійного орієнтування», мета яких – вербування бажаючих проходити службу в «армії» бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані групи «ІС».

«В цілому ряді міст і селищ, що знаходяться під контролем «ДНР», проводяться так звані «дні професійного орієнтування» (варіант «ярмарок вакансій») з найактивнішою участю «військкоматів», які і є головними їх організаторами. Головна мета заходів - вербування якомога більшої кількості бажаючих проходити «службу» в частинах «1-го АК ДНР», - йдеться в повідомленні.

Завдання на проведення даних заходів було поставлене командуванням «1-го АК ДНР», яке констатувало, що некомплект «особового складу» в окремих батальйонах і бригадах досяг критичного рівня - до 40% від штатної чисельності.

Крім того, «МГБ ДНР» проводить набір чоловіків і жінок віком від 18 до 40 років в «Службу прикордонної охорони ДНР». «Набір відбувається згідно з указом А.Захарченка від 14.09.2017 про збільшення чисельності «Служби прикордонної охорони». Заявлена мета - «поліпшення якості роботи і підвищення пропускної спроможності КПВВ «ДНР», - йдеться в повідомленні «ІС».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: