В Авакова заявляють про автентичність «листів Суркова»

В Авакова заявляють про автентичність «листів Суркова»
Владислав Сурков

Шкіряк заявив, що автентичність переписки Суркова підтверджена експертизами МВС, СБУ. та низкою дуже професійних, авторитетних міжнародних організацій

Опубліковане хакерами листування помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова є автентичним. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

«На сьогоднішній день ми можемо з упевненістю говорити про те, що вся переписка, яка викладена українською хакерами-патріотами «КіберХунта», є автентичною, що підтверджено експертизами МВС, СБУ. А також, для тих, хто чомусь дуже сумнівається, низкою дуже професійних, авторитетних міжнародних організацій, зокрема Bellingcat і багатьма іншими», - сказав Шкіряк в ефірі телеканалу «112 Україна».

Радник міністра МВС підкреслив, що ця переписка є підтвердженням безпосередньої участі президента РФ Володимира Путіна у подіях на Донбасі.

«Для української влади це було очевидно, українські спецслужби прекрасно знали, хто стоїть за створенням терористичних банд «ЛНР», «ДНР», якими були плани Кремля. Ця переписка є черговим фактичним підтвердженням безпосередньої участі президента Росії Путіна, а також його найближчого радника Владислава Суркова», - зазначив він.

«Наші дії зараз перемагати і звільняти нашу територію від ворожих сил. Що стосується реакції міжнародного співтовариства, ці дані в подальшому повинні бути також використані в міжнародних інституціях, зокрема Міжнародному кримінальному суді», - додав Шкіряк.

Нагадаємо, в кінці жовтня українські хакери виклали документи з ймовірної пошти Суркова. Пізніше СБУ підтвердила автентичність окремих «листів Суркова».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: