У «Батьківщині» назвали список можливих союзників

У «Батьківщині» назвали список можливих союзників
Народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко

В «Батьківщині» не відкидають можливість союзу з Аваковим

Партія ВО «Батьківщина» координує свої дії з такими політсилами: «Самопоміч», «Рух нових сил», «Громадянська платформа», «Свобода», «Справедливість», «Демальянс». Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив народний депутат від «Батьківщини», заступник голови аграрного комітету Вадим Івченко.

Він відкинув можливість повернення «Батьківщини» до коаліції. «Навряд чи за яких-небудь умов. Ми різні, і коаліції як такої немає. Є певні олігархи, які «тримають» певні групи депутатів», - сказав Івченко.

На запитання про можливих союзників його партії, депутат розповів: «Батьківщина» координує зусилля з однодумцями: «Самопоміч», «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі, «Громадянська платформа» Анатолія Гриценка, «Свобода», «Справедливість» Валентина Наливайченка, «Демальянс», а також окремі політики Дмитро Добродомов, Віктор Чумак на інші».

«Що стосується союзу з Аваковим, я раджу спиратись, перш за все, на офіційну інформацію. Не виключаю, що інформацію міг підкинути і сам Петро Олексійович, аби «прощупати» електорат «Батьківщини». Він розуміє, що Тимошенко може подати руку Авакову, який буде тонути», - додав Івченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: