В «Блоці Порошенка» поскаржилась на поведінку «маленьких партій» в парламенті

В «Блоці Порошенка» поскаржилась на поведінку «маленьких партій» в парламенті

На погоджувальній раді говорять гучні речі і закликають один одного до дій, а потім виходять і нічого не роблять

Народний депутат від БПП, голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна незадоволена роботою маленьких фракцій у парламенті. Про це вона повідомила в інтерв’ю «Главкому».
«Взагалі ті маленькі політичні партії, які не впливали на прийняття рішень в парламенті, не задоволені своїм станом і всі двадцять з лишнім років вони тільки те й роблять, що гризуться, починають переходити один одному дорогу. Я дуже дивуюся, коли на погоджувальній раді говорять гучні речі і закликають один одного до дій, а потім виходять і нічого не роблять», - сказала Южаніна.
Вона поскаржилася, що не можна проводити жодної ініціативи та реформи, коли в Раді такі різні думки. «Компроміс – це коли ти від того, що хочеш, відступаєш і ідеш по домовленості разом з усіма», - зазначила нардеп.
За її словами, у фракціях, які вийшли з коаліції, є фахові люди. «В Радикальній партії є декілька дуже фахових людей, з якими я спілкуюсь, і мені дуже жаль, що вони зараз стоять на трибуні, а не працюють в залі, що вони не приходять на робочу групу, бо їх кудись командирують. Мені жаль, що в «Батьківщині» є депутати, які навіть після непорозумінь підходять і кажуть, що поважають мою позицію, просто треба разом подумати, як зняти критичність питання. Я дуже жалкую, що «Самопоміч» вийшла з коаліції, бо там молоді цікаві люди зі своїм баченням, яке частіше є правильним. І те, що нас роз’єднала виключно політика, сумно», - сказала Южаніна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: