В «Борисполі» затримали «злодія в законі», який є агентом ФСБ

В «Борисполі» затримали «злодія в законі», який є агентом ФСБ

Реваз Бухнікашвілі (Пецо)

Фото з відкритих джерел 

До України Пецо прибув на запрошення злочинних кіл з Миколаївщини, які забезпечили його підробним українським паспортом, - розповів Аброськін

Під час проходження митного контролю в аепорту «Бориспіль» (Київ) правоохоронцями затримано грузинського «злодія в законі» Реваза Бухнікашвілі (Пецо).

До України він прибув на запрошення злочинних кіл з Миколаївщини, які забезпечили його підробним українським паспортом, повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін в Facebook.

«Його «друзі» в Україні «гарантували» йому зустріч та надали йому цей псевдодокумент», - зазначив Аброськін.

За словами Аброськіна, Бухнікашвілі працює на ФСБ, через що йому, наприклад, покарання у вигляді 22 років позбавлення волі за резонансне пограбування у центрі Москви було замінено на 2 роки ув'язнення.

Метою ж перебування «злодіїв законів» на території України, запевняє Аброськін, є виконання завдань російських спецслужб з дестабілізації ситуації в окремих регіонах.

« ...Кишеньковим «злодіям в законі», приблудам на службі ФСБ Росії, поставлено завдання своїми діями дестабілізувати ситуацію в нашій країні. Це вибухи, вбивства, розбійні напади, тощо - все те, що призведе до зневіри наших громадян в правоохоронних органах та державній владі», - зазначає Аброськін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: