В БПП дивуються: Сакварелідзе без освіти всіх влаштовував, а Луценко – чомусь ні

В БПП дивуються: Сакварелідзе без освіти всіх влаштовував, а Луценко – чомусь ні

Карпунцов нагадав, що диплом Саквалерідзе в Україні не підтверджений

Народний депутат від БПП Валерій Карпунцов обурений упередженим ставленням суспільства до нового генерального прокурора Юрія Луценка через відсутність у нього юридичної освіти. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«А Сакварелідзе без освіти, без знання мови та нашого законодавства всіх задовольняв? Його ж диплом не визнаний в Україні. Але йому можна було сидіти в прокуратурі, а Луценку, який пройшов тюрми, - ні. Та людина, яка знаходиться по ту сторону грат, КПК знає краще за адвокатів», - зазначив він.
Карпунцов також висловив думку, що екс-генпрокурор Віктор Шокін звільнив Сакварелідзе, щоб він «не займався піаром, щоб і далі тут паскудити». Парламентарій констатував, що власних досягнень Сакварелідзе не має, а Шокін працював ефективно.
«Сакварелідзе потрібно було якось з цієї ситуації виходити, і він почав цькування Шокіна з допомогою інших людей… Шокін йшов і прийняв рішення не перекладати цю відповідальність (звільнити Сакварелідзе. – Ред.) на наступного генпрокурора», - зазначив депутат.
Нагадаємо, Карпунцов уже був депутатом у минулому скликанні Ради, тоді він входив до складу фракції Віталія Кличка «Удар». Після дострокових виборів Карпунцов тривалий час працював у Генпрокуратурі: спочатку був старшим помічником з особливих доручень у Генпрокурора Віталія Яреми, потім, уже за часів Шокіна, перебував на посаді заступника голови департаменту із забезпечення роботи керівництва прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: