У другій половині понеділка циклон піде з України

У другій половині понеділка циклон піде з України
Сильний снігопад в Україні

Наразі у Київській, Вінницькій та Черкаській областях спостерігаються невеликий сніг із дощем, наступні кілька годин сніг йтиме у північних областях

В наступні кілька годин у північних областях України йтиме сніг. Про це повідомляєпрес-служба ДСНС України.

Відповідно до інформації Українського гідрометцентру, в другій половині 14 листопада циклон вийде за межі України.

Станом на ранок 14 листопада, найбільшу кількість снігового покрову, до 50 см, зафіксовано у Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях.

У Київській, Вінницькій та Черкаській областях спостерігаються невеликий сніг із дощем, а у Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій — місцями, в Одеській, Миколаївській, Херсонській — іде дощ, на решті території країни без опадів.

Внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 988 населених пунктів у тринадцяти областях України.

Службами автомобільних доріг у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях обмежено рух великогабаритного транспорту.

Координацію заходів щодо подолання негативних наслідків негоди в областях здійснюють регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: