В Іловайськ з Росії прибули 4 вагони з боєприпасами

В Іловайськ з Росії прибули 4 вагони з боєприпасами

Також виявлено місця накопичення запасів боєприпасів і ремонту військової техніки з використанням цивільної інфраструктури Донбасу

На територіях Донбасу, тимчасово окупованих проросійськими бойовиками, триває нарощування забезпечення військ з території РФ.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, зокрема, з РФ до залізничної станції Іловайськ прибули 4 вагони з боєприпасами (160 тонн), до району н.п.Щербак (Новоазовський район) – 3 вантажівки з гарматами на причепах.

«Боєприпаси (120 тонн, три вагони), які 18 травня прибули з території РФ до залізничної станції Дебальцеве, розвантажені і перевезені до перевалочної бази центрального підпорядкування у промисловій частині міста», - повідомили у розвідці.

Також виявлено місця накопичення запасів боєприпасів і ремонту військової техніки з використанням цивільної інфраструктури Донбасу.

Зокрема, у н.п.Комсомольське (територія цегляного заводу) виявлено склад боєприпасів та сховище військової техніки, у Горлівці (територія заводу «Концерн Стирол») – цех з технічного обслуговування та ремонту бронетанкової техніки.

«У районах н.п.Донецьк, Комсомольське, Нижня Кринка, Амвросіївка та Бокове-Платове зафіксовано наявність танків, САУ та 122-мм РСЗВ «Град», - повідомили у ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: