В ЄС офіційно продовжено антиросійські санкції

В ЄС офіційно продовжено антиросійські санкції

Обмежувальні заходи продовжено стосовно 149 осіб та 38 компаній до 15 березня 2018 року

Рада Європейського союзу офіційно продовжила санкції проти фізичних осіб та компаній, причетних до порушення територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. Про це ідеться у повідомленні на сайті Ради ЄС.

Обмежувальні заходи продовжено стосовно 149 осіб та 38 компаній. Індивідуальні санкції полягають в обмеженні на в’їзд до та замороженні активів.

Санкції будуть продовжені до 15 березня 2018 року.

Як ідеться у повідомленні, список був переглянутий. Із нього виключили чотирьох фізичних осіб, які вже померли. Через злиття три компанії були виключені зі списку та знову додані до нього у вигляді нової юридичної особи.

Нагадаємо, 6 вересня у Євросоюзі продовжили персональні обмежувальні заходи проти російських, кримських посадовців, членів терористичних організацій в ОРДЛО, включаючи найближче оточення президента РФ Володимира Путіна. Відповідне рішення ухвалив Комітет постійних представників країн-членів при Раді ЄС.

13 березня ЄС на півроку продовжив санкції проти громадян України і Росії, введені через загрозу територіальній цілісності України.

Ці санкції були вперше запроваджені у березні 2014 року і неодноразово продовжувалися. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: