В Європарламенті обговорять відносини з Росією

В Європарламенті обговорять відносини з Росією

Предметом обговорення з Європейською комісією та Європейською радою буде підготовка до майбутнього саміту ЄС

Європейський парламент обговорить з Європейською комісією та Європейською радою відносини з Росією у рамках підготовки до майбутнього саміту ЄС.
Як передає УНІАН, сьогодні на прес-конференції у Брюсселі керівник прес-служби Європарламенту Марджорі ван ден Брук повідомила, що відповідне обговорення відбудеться 5 жовтня в рамках пленарного засідання ЄП у Страсбурзі.
За її словами, предметом обговорення буде підготовка до майбутнього саміту ЄС, який відбудеться 20-21 жовтня в Брюсселі. «Буде обговорюватися три питання: міграція, міжнародна торгівля та відносини з Росією», – деталізувала ван ден Брук.
Тема підготовки до майбутнього саміту та відносини з Росією також будуть предметом обговорення президента Європейського парламенту Мартіна Шульца з прем’єр-міністром Словаччини Робертом Фіцо під час візиту глави ЄП до Братислави.
Як повідомив речник президента ЄП Джакомо Фассіна, «він (Шульц) зустрінеться у четвер з прем’єр-міністром Фіцо, і вони обговорять Братиславський саміт (саміт відбувся 16 вересня) та підготовку до Європейської ради, яка відбудеться 20-21 жовтня і буде присвячена питанням міграції, торгівлі та відносин з Росією».
Крім того, Шульц від час візиту до Словаччини візьме участь у неформальному засіданні глав парламентів ЄС, так званому Братиславському парламентському саміті, який заплановано на 6-7 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: