У Києві водій маршрутки напав з ножем на учасника АТО

У Києві водій маршрутки напав з ножем на учасника АТО
Постраждалий Ігор Гемба

Бійцю АТО на руку наклали шість швів

У понеділок, 12 червня, у столиці водій маршрутки напав з ножем на добровольця АТО. Інцидент стався в Оболонському районі столиці, повідомляє «5 канал»

Зазначається, що учасник АТО обурився тим, що водій, попри урядову постанову, відмовився безоплатно перевозити пенсіонера-пільговика.

За словами постраждалого, на кінцевій зупинці маршрутки водій зачинився з ним усередині та напав з ножем. У результаті бійця АТО Ігоря Гембу забрала «швидка». На руку наклали шість швів, вже завтра мають провести судово-медичну експертизу.

«Сіли в маршрутку, зайшла людина похилого віку і запитала, чи можна по пенсійному. На це водій сказав «Ми вже в Європі, які пенсійні?». Я пред'явив витяг, де було вказано пільговиків – пункт 10 «пенсіонер за віком». Водій зачинив двері і почав мене крити лайкою. Я побачив ніж і почав відходити. Потім були замахи у бік корпусу, і я рукою був вимушений себе захищати», - розповідає ветеран АТО.

Натомість, водій маршрутки написав зустрічну заяву, мовляв, пасажир на нього напав, а холодну зброю він застосував як самозахист.

Поліція порушила кримінальне провадження за статтею «умисне нанесення легких тілесних ушкоджень», санкція статті передбачає до 1 року виправних робіт.

«За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст 125 ККУ - умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Обидва фігуранти пишуть заяви зустрічні - так само, що на нього (водія – ред) напали, заважали їхати, що він захищався таким чином», - зазначає прес-офіцер Оболонського управління поліції Києва Оксана Щербак.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва з травматичного пістолета застрелили жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: