В Київраді пропонують виселити поліцію і податківців зі 100 столичних дитсадків

В Київраді пропонують виселити поліцію і податківців зі 100 столичних дитсадків
Сергій Гусовський

Свого часу близько 100 садочків було передано в оренду ДФС, поліції, різноманітним структурам

Лідер фракції «Самопоміч» у Київраді Сергій Гусовський вважає, що у поліції, ДФС та інших структур потрібно забрати дитячі садки, які були передані їм в оренду. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Свого часу близько 100 садочків було передано ДФС, поліції, різноманітним структурам. Треба розробити і ухвалити окрему цільову міську програму. Це проект на кілька років. Щойно добігає кінця термін оренди, треба сказати тим структурам: вибачте, у вас лишився рік. Як приймемо цю програму, визначимося з фінансуванням, бо це важливо, можна буде всім надіслати, хто залишився в тих садках, попередження, що їм не буде продовжено договір оренди», - розповів Гусовський.

Він зазначив, що крім будівель дитсадків держструктури отримали і території їхні. «Там же у чому сенс? Для дитсадка діють санітарні норми, дітям має бути де гуляти. Тому там, окрім будівлі, є достатньо простору, щоб діти бавились. Звісно, що і держструктурам приємно сидіти в такому міні-парку: є де машини запаркувати», - сказав Гусовський.

Він підкреслив, що зараз бракує дитячих садочків. «Тоді садки віддавали, бо було падіння народжуваності. А зараз їх бракує, бо місто тільки отримує приплив мешканців», - пояснив депутат Київради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: