У Кремлі назвали причину скасування візиту Путіна до Франції

У Кремлі назвали причину скасування візиту Путіна до Франції
У Кремлі підтвердили скасування візиту Путіна до Парижа 19 жовтня

За словами Пєскова, під час візиту планувалася низка заходів, які французька сторона скасувала

Президент РФ Володимир Путін прийняв рішення скасувати візит до Франції, тому що з програми візиту «випали заплановані заходи».

Про це журналістам заявив прес-секретар президента Дмитро Пєсков, повідомляє РБК.

За словами Пєскова, під час візиту планувалася низка заходів, зокрема відкриття Російського духовного центру та проведення однієї з виставок.

«На жаль, ці заходи випали з програми», – сказав прес-секретар Путіна. Питання про те, чому заходи скасували, Пєсков запропонував адресувати французькій стороні.

Прес-секретар російського лідера додав, що Путін від самого початку наголошував, що він готовий здійснити візит, «коли це буде комфортно для президента Франції».

Відповідно, поїздка може відбутися в інші строки, зручні для Олланда.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Путін скасував візит до Франції через «конфлікт у Сирії».

Як повідомляв «Главком», французький президент Франсуа Олланд допустив можливість висунення проти Росії звинувачень у воєнних злочинах за її бомбардування другого за величиною сирійського міста Алеппо.

Раніше Олланд уже дав зрозуміти, що його зустріч з російським президентом Володимиром Путіним, запланована на 19 жовтня, може не відбутися.

Також стало відомо, що комісар Ради Європи з прав людини Нілс Мужнієкс заявив про скасування свого візиту до Росії через обмеження, які накладала на програму його візиту російська сторона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: