В Міноборони оприлюднили подробиці загибелі двох військових

В Міноборони оприлюднили подробиці загибелі двох військових

В Міноборони підтвердили втрати за добу: двоє військових убиті та троє поранені

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 24 червня 2017 року, загинули 2 українських військових, ще 3 поранені. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

«За минулу добу в ході бойових дій два українських військовослужбовці загинули внаслідок підриву на міні, ще троє отримали поранення і бойові травми. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих воїнів», - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, у зоні проведення АТО на Донбасі з 00:00 24 червня набуло чинності чергове перемир'я, цього разу - «хлібне», адже воно пов'язано з необхідністю збирання врожаю. 

Передбачається, що триватиме воно до 31 серпня.

Відповідної домовленості досягли учасники Тристоронньої контактної групи на засіданні в Мінську 21 червня.

За 24 червня підрозділи російсько-терористичних військ 26 разів використовували зброю проти українських воїнів вздовж усієї лінії зіткнення.

Як повідомлялося, Військовослужбовцями Збройних сил України, які виконують завдання за призначенням в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, було знешкоджено диверсійно-розвідувальну групу противника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: