В НАЗК заявили про дискредитацію органа

В НАЗК заявили про дискредитацію органа

Корчак назвала головного винуватця у дискредитації НАЗК

Фото: Станіслав Груздєв / «Главком»

Корчак звинуватила Гройсмані і Петренка в дискредитації НАЗК

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак вважає, що ряд заяв вищого керівництва держави, зокрема прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, слугували дискредитації її відомства. Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

«Дискредитація (органа - ред) має місце. Тенденція очевидна з початку цього року – давайте згадаємо заяви міністра юстиції Петренка, прем’єр-міністра Гройсмана. Це явна ілюстрація того, що не було бажання, аби цей орган працював», - сказала вона, відповідаючи на питання щодо негативного фону навколо агентства.

Після уточнюючого запитання про коло осіб, які на її думку не мали бажання, аби орган працював, Корчак ще раз назвала прізвище міністра юстиції Павла Петренка.

«Вище керівництво держави – це надто широке поняття. Я назвала конкретні прізвища. Все почалося із заяв Петренка про нашу відповідальність і бездіяльність», - зауважила вона.

Нагадаємо, міністр юстиції України Павло Петренко вважає, що керівництво НАЗК має написати заяви про звільнення і піти у відставку.

Кабінет міністрів України достроково припинив повноваження члена Національного агентства щодо запобігання корупції Руслана Рябошапки, задовільнивши його заяву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: