В Одесі 21 людина отруїлася тортом «Наполеон»

В Одесі 21 людина отруїлася тортом «Наполеон»

Спеціальна комісія наразі проводить обстеження цеху, де випікали торти, та магазинів, де їх продавали

В Одесі внаслідок отруєння тортом «Наполеон» госпіталізовано 21 людину, повідомляє прес-служба Держспоживслужби України.

«Захворювання пов'язане із вживанням торта «Наполеон», придбаного в торговельній мережі «Обжора», виробництва кондитерського цеху торгової мережі «Обжора» приватного виробничо-торгового підприємства «Екстра». Всі хворі перебувають на лікуванні в Одеській міській інфекційній лікарні», – йдеться в повідомленні.

Під час розслідування було встановлено, що в мережі магазинів «Обжора» реалізували 150 кг торта «Наполеон», який, імовірно, послужив фактором передачі інфекції. Залишки небезпечної продукції вилучено з мережі магазинів.

Відправлено бригади фахівців для проведення обстеження кондитерського цеху, де пекли торти, і мережі магазинів «Обжора», де їх продавали.

Нагадаємо, в листопаді отруїлося понад 100 осіб серед тих, хто брав участь у фестивалі «Перлина Кам’янця», що відбувався 19–21 листопада у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області. Внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції станом 24 листопада постраждало 109 осіб, у т.ч. 94 дітей та 15 дорослих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: