В Одесі між «азовцями» й пікетувальниками прокуратури сталася бійка: шестеро затриманих

В Одесі між «азовцями» й пікетувальниками прокуратури сталася бійка: шестеро затриманих
Фото: Укрінформ

Хуліганів доставили до поліцейських відділків

Шістьох учасників штовханини біля будівлі Одеської облпрокуратури, що переросла у сутички між учасниками двох акцій протесту, затримали сьогодні працівники поліції.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Одеській області. 

«Близько 250 одеситів вимагали біля будівлі прокуратури Одеської області повернення у комунальну власність міської лікарні швидкої допомоги. Під час акції протесту виникла суперечка між ними і представниками однієї з громадських організацій (Цивільного корпусу «Азов». - Ред.), які заявили про незгоду з їхніми вимогами. Працівники поліції не допустили розвитку конфлікту та припинили протиправні дії правопорушників», - зазначили в поліції.

Шістьох осіб за вчинені хуліганські дії, а також напад на працівників поліції та заподіяння їм тілесних ушкоджень доставлено до відділів поліції Одеси.

Наразі стосовно правопорушників відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: