В Одесі можуть знову зірвати концерт співачки Лободи

В Одесі можуть знову зірвати концерт співачки Лободи
Світлана Лобода

Ми повинні достойно відповісти, закликає екс-лідер одеського «Правого сектору»

В Одесі місцеві активісти мають намір повторно зірвати концерт української співачки Світлани Лободи.

Про це у Facebook заявив громадський активіст, колишній лідер одеського «Правого сектору» Сергій Стерненко.

За його словами, концерт співачки заплановано 3 вересня на стадіоні «Чорноморець», у Центральному парку культури і відпочинку ім. Шевченка.

«І це - цілком свідома провокація і, не побоюся сказати, спроба реваншу тих, хто співпрацює з країною-агресором. Це виклик всій патріотичній громадськості Одеси, і я запрошую всіх своїх друзів з інших регіонів на цей день прибути в місто. Тому що нам просто плюють в обличчя», - написав Стерненко.

Він стверджує, що Лобода неодноразово виступала на російському ТБ.

«Цього року Лобода стала провідною на премії Ru.Tv, де сама ж взяла основну номінацію. І зробила ще один крок проти України - вручала премію за кращий кліп в окупованому Криму», - повідомив Стерненко.

Він обурюється тим, що після того, як наприкінці травня активісти не допустили виступу Лободи в Одесі, вона «не розкаявся, а продовжила шлях з віддалення від України».

«У час, коли її Батьківщина воює проти РФ, гинуть кращі сини нації, вона летить в гості до російського (а отже, контрольованого Путіним) олігарха Дерипаски і співає на його корпоративі. Відразу після цього - ще один виступ на весіллі російських олігархів», - написав Стерненко

Повторну спробу провести в Одесі концерт активіст назвав «провокацією».

«Ми повинні достойно відповісти. Інакше гріш ціна та ганьба нам всім, якщо ми дамо відбутись концерту», - резюмував Стерненко.

Нагадаємо, наприкінці травня  в Одесі представники ряду патріотичних організацій мітингували біля нічного клубу «Ібіца» в Аркадії, де повинен був відбутися концерт співачки Світлани Лободи. Причина - регулярні виступи співачки на сценах країни-агресора.

В результаті протесту організатори скасували виступ.

Відзначається, що протестувальники вимагали зупинити виступ Лободи і позбавити її громадянства України. Спочатку акція проходила мирно, порядок охороняла поліція. Однак пізніше невідомі кинули в натовп дві петарди і дві димові шашки. Після того, як поліція спробувала провести огляд двох протестувальників, спалахнула бійка, в ході якої невідомі застосували сльозогінний газ.

Як повідомлялось, Лобода також засвітилася в Росії на пафосній музичній премії .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: