В Одесі представили нового главу патрульної поліції міста

В Одесі представили нового главу патрульної поліції міста
Новий керівник одеських патрульних Юрій Рибак

Юрій Рибак раніше опрацював у Києві

Патрульним Одеси представили нового керівника – Юрія Рибака. Про це йдеться в повідомленні на сторінці патрульної поліції в Facebook.

Відомо, що раніше Рибак обіймав посаду заступника начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції в Києві.

Під час представлення перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький підкреслив, що Рибак майже з перших днів приєднався до формування і становлення патрульної поліції України.

«Це грамотний організатор і справжній керівник. Упевнений, він гідно виконуватиме свої обов'язки і ефективно реалізовувати намічені кроки стратегічного розвитку», - зазначив Білошицький.

Новий очільник патрульної поліції Одеси зазначив, що пріоритетними напрямками роботи вважає підвищення рівня безпеки громадян, посилення протидії вуличній злочинності, поліпшення організації діяльності управління та розширення ефективної взаємодії з громадою.

Місцеве видання «Думская» зазначає, що Юрій Рибак - син Героя України, депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, якого в квітні 2014 року після мітингу, де він намагався зірвати прапор «ДНР» зі стіни будівлі міськради, викрали і вбили сепаратисти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: