В Одесі п’яні екс-бійці АТО влаштували погроми

В Одесі п’яні екс-бійці АТО влаштували погроми

Екс-бійці намагалися перекинути кіоск із кавою через те, що їх, мовляв, обрахували

В Одесі троє чоловіків у камуфляжному одязі розгулювали вулицями з пістолетом і ножем, приставали до перехожих і завдали тілесних ушкоджень дівчині.

Як розповіли очевидці, екс-бійці добровольчого батальйону Української добровольчої армії Аратта намагалися перекинути кіоск із кавою через те, що їх, мовляв, обрахували.

На місце події, у парк імені Шевченка, прибули охоронці – зав’язалась бійка.

Коли вдалось зупинити екс-бійців АТО, на місце події прибула поліція, яка вилучила у них пневматичний пістолет і два ножі.

У поліції додали, що затримані завдали тілесних ушкоджень жінці, розбили скляну вітрину спортивного клубу і розгромили пересувний торговий кіоск.

Одного з порушників госпіталізували з травмами голови. Заступник комбата Аратта з позивним Душман зазначив, що чоловіків вигнали з батальйону через те, що ті випивали.

Нагадаємо, у лютому 2016 року тіло військовослужбовця із Вінниці знайшли на київському залізничному вокзалі, коли він повертався із зони проведення антитерористичної операції до Вінниці. У ході слідства з'ясувалося, що військовослужбовця Сергія Васильєва отруїли. Вінницький міський суд натомість визнав факт загибелі Сергія Васильєва у зоні проведення антитерористичної операції. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: