В Одесі внаслідок п’яної стрілянини госпіталізовано двох чоловіків

В Одесі внаслідок п’яної стрілянини госпіталізовано двох чоловіків

Одного з підозрюваних вже затримано

В одному з барів Одеси троє молодих чоловіків вчинили бійку із застосуванням вогнепальної зброї. Про це повідомляє прес-служба поліції охорони.

Наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання кнопки тривожного виклику в барі, розташованому в центрі міста. У вказаному закладі працівники охорони виявили трьох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп’яніння та вчинили дебош зі стрільбою.

«Вжитими заходами, одного з них було затримано та передано слідчо-оперативній групі Приморського відділу поліції Одеси. Ним виявився 27-річний мешканець міста Балта Одеської області», - йдеться у повідомленні.

Двох інших мешканців Балти 32-ох та 23-ох років з пораненням черева та рубленою раною потилиці каретою швидкої допомоги доправлено до одеської лікарні.

Як повідомляв «Главком», 21 лютого сталася сутичка зі стріляниною у Кропивницькому. В результаті місцевий мешканець отримав вогнепальне і ножове поранення, його було госпіталізовано. Працівники патрульної поліції та спецпідрозділів ГУНП в області затримали зловмисників. Під час огляду автомобіля затриманих було вилучено дві одиниці зброї – мисливський карабін та помпову рушницю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: