В Одеському аеропорту через прибуття хасидів посилено заходи безпеки

Очкується, що через повітряні ворота Одеси самостійно й організованими групами в Україну прибудуть щонайменше 4 тисячі паломників

Представники Національної поліції України та Ізраїлю ввели посилені заходи безпеки через прибуття регулярними і чартерними рейсами до міжнародного аеропорту «Одеса» тисяч хасидських паломників, що прибувають на святкування в Умані 5777 Нового року за єврейським календарем.

Про це повідомили  Укрінформу в адміністрації аеропорту.

«На період виконання «хасидської програми» в аеропорту посилено заходи безпеки, які забезпечують правоохоронці як української, так і ізраїльської сторін. Для перевезення прибулих паломників до Черкаської області організовано спеціальні автобусні рейси за маршрутом «Одеса-Умань», – зазначили в аеропорту.

Очкується, що через повітряні ворота Одеси самостійно й організованими групами в Україну прибудуть щонайменше 4 тисячі паломників, заплановано низку регулярних і 26 чартерних рейсів з Тель-Авіва, міст Європи та США.

Нагадаємо, 2 жовтня послідовники засновника брацлавського хасидизму відзначатимуть новий рік – Рош-га-Шана – на могилі свого духовного наставника Раббі Нахмана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: