В окупованій Євпаторії на пляжі викинуло сотні тонн водоростей

В окупованій Євпаторії на пляжі викинуло сотні тонн водоростей

Ширина смуги водоростей досягає 12 метрів

Великі скупчення морських водоростей в цьому році стали проблемою для міських пляжів Євпаторії. Про це повідомляє прес-служба підконтрольної Росії адміністрації міста.

«Цього літа справжньою проблемою для міських пляжів Євпаторії стали морські водорості (камка), які після шторму в великій кількості викинуло на берег. На більшості центральних пляжів орендарі оперативно впоралися з морською травою», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, на пляжі «Акваторія» за кілька днів прибрали майже 200 тонн водоростей. До робіт залучили кілька десятків людей. «Водорості, як і належить, збирали і вивозили в море на відстань 900 метрів від берега», - уточнюють в адміністрації.

Не змогли поки очистити пляжі в селищі Заозерне. «Тут питання очищення пляжів стоїть найгостріше. Ширина смуги водоростей досягає 8-12 метрів. Орендарі пляжів не в змозі прибрати їх самостійно. У них немає таких доходів, як, наприклад, на центральних міських пляжах. До вирішення цього питання підключаться муніципальні служби », - відзначають в прес-службі.

Підконтрольна Росії влада міста зажадала очистити всі пляжі регіону, на яких проблема поки не вирішена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: