В окупованому Криму впав Ленін. Сепаратисти в паніці побачили «профашистських підривників»

В окупованому Криму впав Ленін. Сепаратисти в паніці побачили «профашистських підривників»

Окупаційна влада Судака пообіцяла якомога скоріше відновити монумент вождю жовтневого перевороту

Як повідомляв «Главком», в окупованому росіянами Судаку цього тижня невідомі повалили пам'ятник Леніну. Ілліч впав з п'єдесталу заввишки більше двох метрів і розбився на декілька частин. У окупаційній адміністрації Судака пообіцяли якомога скоріше відновити монумент.

Місцеві ЗМІ відзначають, що пам'ятник Леніну був встановлений у місті в 1930 році. Під час Другої світової війни він був зруйнований, але в 1955 році відновлений.

12_01Стояв Ленін у Судаку більше 60 років, а тут взяв і упав

Інцидент викликав хивлювання у місцевих колаборантів. Подію Новостям Севастополя прокоментувала Лариса Кузіна, відома в Севастополі комуністка. «Пам'ятник Леніну зруйнували усвідомлено. Це говорить про те, що якісь профашистські сили ведуть в Криму підривну роботу. Згадайте, як у Києві звалили пам'ятник Леніну, тим самим відкривши скриньку Пандори. Смерть, страх, біль оселилися на Україні. Світ складається з протиріч і крихку рівновагу дуже легко зруйнувати. Найбільше потрібно берегти мир. Дивує, що правоохоронні органи, як завжди, тільки констатували факт вандалізму. І дуже сильно здивуюся, якщо когось зловлять», - прокоментувала місцева сепаратистка інцидент, який її шокував.

Читайте також матеріал Як завзята сімка декомунізувала цілий район. Нічна історія з Полтавщини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: