В окупованому Криму затримали 10 «пособників українських диверсантів», - російські ЗМІ

В окупованому Криму затримали 10 «пособників українських диверсантів», - російські ЗМІ
Фото novyny.online.ua

Састина підозрюваних у підготовці терактів осіб могла повернутися в Україну, - пропагандистське видання

В окупованому Криму затримали 10 «пособників українських диверсантів», які допомагали планувати теракти на півострові. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Як йдеться у повідомленні, затримані нібито допомагали українським диверсантам організовувати закладки, в яких було виявлено близько 100 кг вибухівки і стару стрілецьку зброю.

За словами правоохоронця, частина підозрюваних у підготовці терактів осіб могла повернутися в Україну. «Імовірно, у диверсійній групі було сім чоловік. Орієнтовно четверо з групи могли повернутися на Україну по болотах і озерах», - сказало джерело.

Він стверджує, що правоохоронні органи анексованого Криму вже шукають підозрюваних за орієнтуванням загального характеру.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ. Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими. Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в окупованому Криму не затримували жодного співробітника української розвідки. Тим часом окупаційна влада Криму заявила про «негласне оголошення війни». Президент Петро Порошенко назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у КримуЯк повідомлялось, російські пропагандисти заявили, що викрадений російськими силовиками громадянин України Панов нібито визнав свою провину у вигаданій ФСБ історії про підготовку терактів у Криму..


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: