В окупованому Криму зник кримський татарин

В окупованому Криму зник кримський татарин
«Кримськотатарські волонтери» просять проявити максимальну активність і допомогу в поширенні інформації про пошук Рустема Османова

В окупованому Криму понад три доби поспіль не виходить на зв'язок кримський татарин Рустем Османов

В окупованому Російською Федерацією Криму в Алушті пропав кримський татарин.

Про це повідомляє кримськотатарська газета «Авдет».

«Житель села Корбек, яке входить в міський округ Алушти, Рустем Османів зник по дорозі додому. Він вже більше трьох діб не виходить на зв'язок з рідними», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в останній раз він говорив з родичами три дні тому, коли під'їжджав до себе додому. Він сказав, що їде з ким-то в машині і, коли буде вдома, зателефонує. Але додому хлопець так і не доїхав, на зв'язок більше не виходив. 

Також на своїй сторінці в Facebook активісти групи «Кримськотатарські волонтери» просять про допомогу у розшуку Османова.

«Допоможіть будь ласка! Дуже терміново! Є хтось з Алушти ?! Може, хтось знає Рустема Османова (він на фото) і бачив його в найближчі дні, де він, з ким був ?! Зник безвісти! Дуже переживаємо. Батьки місця собі не знаходять! Друзі теж не бачили його! В останній раз розмовляли з ним більше трьох діб тому, Він під'їжджав додому в Ізобільне (батьки живуть в Алушті) і сказав, що їде з кимось на машині і скоро буде вдома і передзвонить ... але так і не доїхав і на зв'язок більше не виходив. Є ще варіант, що можливо був з новим знайомим, якого звуть Арман (на кшталт працював в Артеку). Допоможіть, хто знає, будь ласка! Молимося, щоб був живий і здоровий!»- написали активісти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: