В поліції повідомили подробиці обшуків у Полтавській міськраді

В поліції повідомили подробиці обшуків у Полтавській міськраді

Обшуки в мерії Полтави

Фото: poltava.to

За версією правоохоронців, низка чиновників Полтави вступила в злочинну змову з деякими підприємцями

Обшуки, які відбулися в Полтавській міській раді в середу, 20 вересня, проводилися в рамках справи про розкрадання бюджетних коштів, що призначалися на дорожні роботи.

Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв.

«За версією Національної поліції і Генеральної прокуратури, низка чиновників міста Полтави вступила в злочинну змову з деякими підприємцями, і засоби, які мали бути витрачені на будівництво доріг, були просто розкрадені. У зв'язку з цим були проведені слідчі дії, зокрема обшукові заходи», - сказав Князєв. 

У коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» він уточнив, що в рамках слідства аналізуються договори на загальну суму 500 мільйонів гривень. 

«Загальна сума контрактів, які аналізуються, 500 мільйонів гривень. Яка частина цієї суми була вкрадена, буде встановлено після закінчення експертиз, які вже проводяться», - сказав глава Нацполіції.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура проводить обшуки в Полтавській міській раді за ухвалою Печерського райсуду міста Києва, в якій зазначено провести обшуки за адресою вул. Соборності, 36.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: