В Раді визначаться до кінця сесії щодо подань Луценка на п'ятьох нардепів

В Раді визначаться до кінця сесії щодо подань Луценка на п'ятьох нардепів
Перший заступник голови парламентського комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради Павло Пинзеник

Пинзеник сумнівається, що подання Луценка розглядатимуть без висновку регламентного комітету

Перший заступник голови парламентського комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради Павло Пинзеник очікує, що подання Генерального прокурора Юрія Луценка стосовно зняття недоторканності з п'яти народних депутатів буде передано на розгляд у сесійній залі до кінця поточної сесії. Про це він заявив у коментарі журналістам у кулуарах парламенту.

«Думаю, що таймінг дозволяє нам вкластися до кінця поточної сесії», — зазначив Пинзеник.

На запитання журналістів стосовно можливого часу розгляду подань у сесійній залі депутат зауважив, що це буде залежати від рішень Погоджувальної ради.

Водночас Пинзеник сумнівається, що подання Луценка розглядатимуть без висновку регламентного комітету. Він вважає, що рішення ВАСУ у справі за позовом нардепа Ігоря Мосійчука «стане прививкою для парламенту».

Нагадаємо, напередодні Генпрокурор Юрій Луценко вніс у Верховну Раду подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів України Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата і Максима Полякова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: