У Roshen спростували інформацію, що в них є покупець на липецьку фабрику

У Roshen спростували інформацію, що в них є покупець на липецьку фабрику

Російська «Слов'янка» цікавилася фабрикою рік тому, але угода не відбулася

У кондитерській корпорації Roshen спростували поширену російськими ЗМІ інформацію про наявність покупця на російські активи.

Про це повідомляє ЛІГА.net з посиланням на прес-службу корпорації.

«Це неправда. «Слов'янка» цікавилася нашою фабрикою в Росії ще рік тому. Але угода не відбулася», - повідомили в компанії.

Наскільки відомо ЛІГА.net, російські активи Roshen дійсно готуються до продажу, і, за словами одного з топ-менеджерів корпорації, недавно навіть був покупець.

«Однак він передумав, угода зірвалася», - розповів він.

Раніше про те, що на Липецьку фабрику був покупець, говорили й партнери інвестиційної компанії ICU.

Цієї зими гендиректор корпорації В'ячеслав Москалевський розповідав, що російські активи виставлені на продаж і оцінюються в $200 млн.

Однак здійсненню задуманого, за словами Москалевского, заважають конкуренти. «Там два фактори. Є Путін - великий стратег, і є бандити з групи Гута (до її складу входить корпорація "Об'єднані кондитери", основний конкурент Roshen в РФ. - Ред.), які під прикриттям намагаються відібрати наші активи», - розповів Москалевський.

Раніше російська газета Комерсант повідомила, що ймовірним покупцем липецької кондитерської фабрики Roshen може стати російський холдинг «Слов'янка». За даними видання, вартість активів знижена до $100 млн.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: