В Росії після розпиття склоочисника померло троє людей

В Росії після розпиття склоочисника померло троє людей

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу

У Санкт-Петербурзі три людини отруїлися склоочисником. Про це повідомляє місцеве видання «Фонтанка».

Як зазначає видання, тіла оголеної жінки і двох чоловіків почали послідовно знаходити з вечора 9 січня. Від вивчення спотворених гризунами кінцівок, криміналістів відвернула п'ятилітрова пляшка з написом «Склоомиваюча рідина Дід Мороз». В ній плескалися залишки рожевого кольору.

За даними видання, 11 січня Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею 238 КК «Збут продукції, що не відповідає вимогам безпеки, що спричинило смерть трьох осіб» (санкція до 10 років).

Ймовірно, слідчі вважають, що склоочисник був проданий не під видом напою, і загиблі робили свідомий вибір, купуючи п'ять літрів спиртовмісної рідини за 150 рублів. Як випливає з відкритих джерел, оптові постачальники «Діда Мороза» в Петербурзі у своїх анотаціях до продукції підкреслюють, що склоомивач виробляється з етилового спирту або його промислового аналога – ізопропілового.

За даними «Фонтанки», у СК ще немає інформації, що в тарі з етикеткою «Дід Мороз» перебував метил.

Як відомо, у грудні в Іркутській області РФ сталося масове отруєння підробленим спиртовмісним засобом «Боярышник», у складі якого виявили метиловий спирт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: