В СБУ прокоментували затримання «українського шпигуна» в окупованому Криму

В СБУ прокоментували затримання «українського шпигуна» в окупованому Криму
ФСБ звинувачує Леоніда Пархоменка у шпигунстві 

В ФСБ заявили, що затриманому загрожує 20 років позбавлення волі

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська заявляє, що наразі не має інформації щодо затримання ФСБ Росії чергового «українського шпигуна», але вважає заяви російської сторони фейком.

«У мене поки що інформації немає, але я впевнена, що це фейк… Вони на відміну від нас щодня розповсюджують фейки, затримують безпідставно людей», –цитує Гітлянську Радіо Свобода.

Нагадаємо, раніше у ФСБ Росії заявили про затримання в окупованому Криму чергового українського «шпигуна», який нібито за завданням Міноборони України збирав відомості про діяльність Чорноморського флоту.

Разом з цим російські спецслужби обнародували і відео, яке ніби-то доводить справжність затримання «шпигуна».

«22 листопада Федеральною службою безпеки Російської Федерації в Севастополі затриманий колишній військовослужбовець штабу Чорноморського флоту капітан 2-го рангу запасу Пархоменко Леонід Сергійович. Пархоменко, виконуючи завдання Головного управління розвідки Міністерства оборони України, збирав і передавав іноземній спецслужбі що становлять державну таємницю відомості про діяльність Чорноморського флоту», — йдеться у повідомленні ФСБ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: