В СБУ розповіли подробиці затримання топ-чиновника «Укрзалізниці» на хабарі

В СБУ розповіли подробиці затримання топ-чиновника «Укрзалізниці» на хабарі

СБУ затримала топ-чиновника «Укрзалізниці» в ресторані столиці

 В Службі безпеки України (СБУ) розповіли подробиці затримання заступника голови одного з департаментів ПАТ «Укрзалізниці» на хабарі.

Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

«Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією спільно з Головним слідчим управлінням СБУ під процесуальним керівництвом Генпрокуратури викрили на хабарі заступника начальника одного з департаментів «Укрзалізниці», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, правоохоронці встановили, що чиновник за «підтримки» нещодавнього топ-менеджменту «Укрзалізниці» вимагав 300 тис. доларів за вирішення питання про призначення на керівну посаду в одній з філій товариства.

Так, співробітники СБУ задокументували, що в якості передоплати кандидатові було запропоновано передати 70 тис. доларів. Оперативники спецслужби затримали чиновника в одному з київських ресторанів під час одержання всієї суми першого «траншу».

Наголошується, що відкрито кримінальне провадження за ст 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала на хабарі в $70 тис. першого заступника начальника департаменту аудиту та контролю ПАТ «Укрзалізниця» Вахтанга Джакелі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: